logos

Verspreiding

Conferences and Workshops

List of Conferences and Workshops

 

Tv programma's

TV1 Kayseri - ACADEMISCH UITZICHTPROGRAMMA
(Innovatief curriculumontwerp voor animatie-educatie 30.05.19)
Erciyes University Afdeling Visuele Communicatie Afdeling Asst. Prof. Dr. Levent Çoruh en Inst. Dr. Onur Toprak heeft deelgenomen aan het ACADEMIC VIEW-programma, gemodereerd door Prof. Dr. Ali Cesur Onmaz en uitgezonden in TV1 Kayseri, op 30 mei 2019. Ze hebben informatie gegeven over de achtergrondstudies die in ERU zijn uitgevoerd om een animatie-opleiding op te zetten en de ERASMUS + Programma KA2 Innovatie en goede toepassingen Uitwisselingsproject getiteld "Samenwerking om een "innovatief curriculum voor animatie-educatie te ontwerpen", uitgevoerd voor dit doel.

Programma "45 minuten met Dilek Elmaağaçlı"
(94e aflevering 18.01.2018)
Erciyes University Afdeling Visuele Communicatie Afdeling Asst. Prof. Dr. Levent Çoruh en Inst. Dr. Onur Toprak heeft deelgenomen aan het programma "45 minuten met Dilek Elmaağaçlı", gemodereerd door Dilek Elmaağaçlı en uitgezonden in TV Kayseri, op 18 januari 2018. Ze hebben informatie gegeven over de achtergrondstudies die in ERU zijn uitgevoerd om een animatie-opleiding op te zetten en de ERASMUS + Programma KA2 Innovatie en goede toepassingen Uitwisselingsproject getiteld "Samenwerking om een "innovatief curriculum voor animatie-educatie te ontwerpen", uitgevoerd voor dit doel.

 

druk op

Nieuws in Krant van het Nieuws van Anadolu

Nieuws in de krant Buyuk Kayseri

Nieuws in de Sea Postasi-krant

Nieuws in Krant Campus Krant

Nieuws in krant Haber38

Nieuws in Domination Newspaper

Nieuws in Kayseri E-News Newspaper

Nieuws in Krant Kayseri

Nieuws in de krant Olay

Nieuws in Ulker Newspaper

Nieuws in Vision Kent News Newspaper

 

Live-presentaties

The European regional InSEA Congress "INTERVENTIONS"

Project Writing Seminar in Development Agency

Vereniging van beeldende kunstpedagogen "Panel voor visuele kunsttechnologie en communicatie"

Erciyes Technology Transfer Office Project Schrijven Onderwijs Project Presentatie

 

anders

Erciyes University Web Page Aankondiging

Erciyes Technology Transfer Office Web Page Aankondiging

Gefinancierd door het Erasmus + -programma van de Europese Unie. De Europese Commissie en het Turkse nationale agentschap kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor enig gebruik van de informatie die erin is vervat.

Funded by the Erasmus+ Program of the European Union. However, European Commission and Turkish National Agency cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.