logos

De tweede ontmoeting (M2-SLOVENIË)

M2- De tweede transnationale bijeenkomst van het project vond plaats van 07 tot 11 mei 2018, met coördinatie van UNIVERSITY OF NOVA GORICA in Gorica, Slovenië. Het vergaderprogramma is als bijlage naar het systeem geüpload.

In de tweede vergadering concentreerde zich vooral op Output1 en Output2. Bovendien zijn enkele basisproblemen met betrekking tot Output3 ook onderzocht in verband met de uitvoering van proefprojecten. 7 mei, maandag is de aankomstdag van de deelnemers van Erciyes University en UC Limburg. ERU en UCLL kwamen een dag vóór de bijeenkomst aan op Meetem in Kinemax (lokale partnerbioscoop in Gorica) op 8 mei, dinsdag voor de presentatie van recente films van animatie-auteurs die actief zijn als mentoren bij de UNG AU + gesprekken met de auteurs: Kolja Saksida, Timon Leder, Dušan Kastelic. en ook deelnemen aan Showcase-presentaties door drie masterprogramma-animatiestudenten en geselecteerde UNG AU-studentenanimatiefilms 2014-2017. 8 mei, dinsdag was ook de aankomst van WUSMed-deelnemers. Van 9 tot 10 mei waren er "vergaderdagen", gericht op analyse van sectoronderzoeksgegevens (output 1), werken aan bestaande curricula voor animatie-educatie in Europa en Turkije (output 2), vergelijkend onderzoek van de behoeften van de animatie-industrie en bestaande curricula (O1 -O2), Werken aan curriculumontwikkeling (algemene structuur) (output 2), werken aan curriculumontwikkeling (1.st Year Detailstructuur + beslissingen over cursusmateriaal - inhoud, formaat enz.), Werken aan pilotcursusnamen. Beslissingen over competentiegericht onderwijs en methodologie voor toepassen op cursussen. Werken aan onderwerpen over de integratie van competentiegericht onderwijs in de nieuwe pilotcursussen.

Daarnaast werd een workshop gehouden met deelnemers van de Erciyes University met UNG AU-studenten (gebruik van de methode Photogrammetry in Character Workshop Process Modelling), (http://ase-erasmus.org/e2-1.php). Erciyes University-deelnemers bezochten op 10 mei ook twee animatiestudio's in de stad Lyubljana (ZVVIKS Institute for Film and Audiovisual Production en Finta Institute of Contemporary Arts). Deze bezoeken waren vooral belangrijk voor het project. Omdat er geen stop motion animatiestudio is in Turkije. Met het organiseren van een technische tour naar studio's, geven projectdeelnemers de kans om de werkomgeving in de stop motion-animatiestudio's te observeren en de ervaring met het animatieprojectteam te delen. Het heeft het mogelijk gemaakt om toegang te krijgen tot de nodige informatie voor het ontwerpen van het goed afgeronde animatiecurriculum.

Download vergaderingprogramma

Gefinancierd door het Erasmus + -programma van de Europese Unie. De Europese Commissie en het Turkse nationale agentschap kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor enig gebruik van de informatie die erin is vervat.

Funded by the Erasmus+ Program of the European Union. However, European Commission and Turkish National Agency cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.