logos

IO1 - Framework

Kom meer te weten

Een raamwerk: identificatie van behoeften en verwachtingen tussen arbeidsmarkt en academie

IO2 - Curriculumontwikkeling

Kom meer te weten

Het ontwikkelen van een academisch curriculum voor instellingen voor hoger onderwijs op het gebied van animatie

IO3 - Ontwikkeling van cursusmateriaal

Kom meer te weten

Het ontwikkelen van ervaringsgericht en innovatief cursusmateriaal

Over Project

De tweede is onder de afdeling Film Design en heet Animation Film Design and Direction aan de Izmir Dokuz Eylül University. Marmara University Faculteit voor Schone Kunsten Animatie en Filmafdeling en Erciyes University Afdeling Visuele Communicatie Design Animatie en Cartoon Film Art werden aangeboden aan het hoger onderwijsinstelling (YOK) en aanvaard, maar ze hebben geen colleges hervat. Erciyes University (ERU) stelde voor om in 2006 de afdeling Animation Department te openen onder de afdeling Visual Communication Design, en aanvaard door de instelling voor hoger onderwijs ... Marmara University Faculteit voor Schone Kunsten Animatie en Filmafdeling en Erciyes University Afdeling Visuele Communicatie Design Animatie en Cartoon Film Art werden aangeboden aan het hoger onderwijsinstelling (YOK) en aanvaard, maar ze hebben geen colleges hervat. Erciyes University (ERU) stelde voor om in 2006 de afdeling Animation Department te openen onder de afdeling Visual Communication Design, en aanvaard door de instelling voor hoger onderwijs ... Marmara University Faculteit voor Schone Kunsten Animatie en Filmafdeling en Erciyes University Afdeling Visuele Communicatie Design Animatie en Cartoon Film Art werden aangeboden aan het hoger onderwijsinstelling (YOK) en aanvaard, maar ze hebben geen colleges hervat. Erciyes University (ERU) stelde voor om in 2006 de afdeling Animation Department te openen onder de afdeling Visual Communication Design, en aanvaard door de instelling voor hoger onderwijs ...

LEARN MORE

Projectpartners

ERCIYES UNIVERSITY

Faculteit Schone Kunsten 38039 KAYSERI / TURKIJE

http: //www.erciyes.edu.t is

ZIE DE DETAILS

UNIVERSITEIT IN NOVA GORICA

Vipaska Street 13 Rozna Dolina 5000 NIEUW GORICA Goriška

de http: //www.ung.s

ZIE DE DETAILS

UC LEUVEN-LIMBURG

Campus Diepenbeek Agoralaan Gebouw B Bus 1 3590 DIEPENBEEK

http: //www.ucll.b aan

ZIE DE DETAILS

WERELD UNIVERSITAIRE DIENSTEN VAN DE MEDITERRAAN-WUSMED

Carrer Pic de Pegura 15 Parc de la Universitat de Girona 17003 GIRONA Cataluña

http://www.wusmed.org

ZIE DE DETAILS

Gefinancierd door het Erasmus + -programma van de Europese Unie. De Europese Commissie en het Turkse nationale agentschap kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor enig gebruik van de informatie die erin is vervat.

Funded by the Erasmus+ Program of the European Union. However, European Commission and Turkish National Agency cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.